Bedankt om voor COVID-19 - World Health Organisation te kiezen

COVID-19 - World Health Organisation

Het Covid-19 Solidarity Response Fund is een veilige manier voor individuen, filantropieën en bedrijven om bij te dragen aan de door de WGO geleide inspanning om te reageren op de pandemie.

 

De United Nations Foundation en de Swiss Philanthropy Foundation hebben het solidariteitsfonds opgericht om de WGO en partners te steunen in een enorme inspanning om landen te helpen het nieuwe coronavirus te voorkomen, op te sporen en te beheren, vooral die waar de behoeften het grootst zijn.

 

Het fonds stelt ons in staat om:

 

-Stuurt essentiële benodigdheden zoals persoonlijke beschermingsmiddelen naar eerstelijnsgezondheidswerkers

-vergroot laboratoriumcapaciteit om de ziekte op te sporen door middel van training en uitrusting.

-Zorgt ervoor dat gezondheidswerkers en gemeenschappen overal toegang hebben tot de nieuwste wetenschappelijke informatie om zichzelf te beschermen, infectie en zorg voor mensen in nood te voorkomen.

-Versnelt de inspanningen om de ontdekking en ontwikkeling van levensreddende vaccins, diagnostiek en behandelingen te versnellen.

Every Click Is Magic! Ook voor COVID-19 - World Health Organisation.

Al €80.19 ingezameld

Steun COVID-19 - World Health Organisation via onze herinneringsbalk

Download onze gratis herinneringsbalk. Hij verwittigt je automatisch zodra je een deelnemende webshop bezoekt en vervolgens kan je met één klik de magie activeren voor COVID-19 - World Health Organisation!

...of gewoon via onze website hieronder:

Hieronder vind je alle 291 deelnemende webshops die deelnemen aan Every Click Is Magic. Klik op de knop hieronder om de magie te activeren. Vervolgens sturen wij je door naar deze webshop, waar je je aankoop kan plaatsen zoals je dat gewend ben. Het enige verschil? Voor elke aankoop die je na het activeren van de magie plaatst, doneert Every Click Is Magic een percentage aan COVID-19 - World Health Organisation. Hoeveel COVID-19 - World Health Organisation ontvangt, kom je hieronder te weten. Opgelet: voor elke nieuwe aankoop bij deze webshop dien je de magie opnieuw te activeren.

€80.19
Het totaalbedrag dat voor dit initiatief reeds werd gedoneerd door Every Click Is Magic gebruikers
80
Het totaal aantal keer dat COVID-19 - World Health Organisation een donatie kreeg van Every Click Is Magic gebruikers.