Hoe werkt het?

Doorzoek met één klik meer dan 2.500.000 producten

Every Click Is Magic is een maatschappelijk verantwoorde productzoekmachine. Met één zoekopdracht doorzoekt u automatisch het aanbod van meer dan 150 deelnemende webshops, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben met deze webshops een speciaal engagement afgesloten, waarbij er voor elke online aankoop bij hen een deel van uw aankoopbedrag wordt doorgestort naar een initiatief van uw keuze.

Met elke klik bezorgt u een vleugje magie!

Gevonden wat u zocht? Activeer dan de magie door op de groene knop te klikken en kies vervolgens een initiatief dat u nauw aan het hart ligt. Vervolgens zal Every Click Is Magic u doorsturen naar de webshop van uw keuze. Zodra u daar een aankoop hebt geplaatst, gaat er een percentage van uw aankoop naar het initiatief van uw keuze.

Meer dan 40 Goede Doelen

Bij Every Click Is Magic kiest U zelf aan welk initiatief er een donatie gestort wordt. U kan kiezen uit meer dan 40 NGO's, binnen verschillende domeinen waaronder milieu en klimaat, mensenrechten, dierenrechten en armoedebestrijding.

Het is helemaal gratis!

Every Click Is Magic heeft geen commerciële ambities. Het platform en de dienstverlening is 100% gratis voor onze bezoekers.