FAQ

Is het helemaal gratis?

Absoluut. De dienstverlening van Every Click Is Magic is 100% gratis.

Mijn favoriete webshop is nog niet vindbaar in jullie zoekmachine. Hoe komt dit?

Every Click Is Magic werkt samen met alle partners die dit initiatief een warm hart toedragen. Indien de producten van uw favoriete webshop niet vindbaar zijn in onze productzoekmachine, dan betekent dit wellicht dat we nog geen partnership konden opzetten met hen of dat ze niet open staan voor dergelijke initiatieven. Aarzel niet om ons te contacteren met uw suggesties.

Verzamelen jullie persoonsgegevens?

Every Click Is Magic heeft geen commerciële ambities. Wij hebben er dan ook geen enkel belang bij om persoonlijke data van u te verzamelen. Every Click Is Magic verzamelt geen persoonlijke data van u, tenzij u daar expliciet de toestemming voor geeft, zoals bij het inschrijven op onze nieuwsbrief.

Mijn favoriete initiatief staat nog niet op jullie site. Kunnen jullie deze toevoegen?

Neem contact met ons op alsook met de motivatie waarom dit initiatief hier niet mag ontbreken. Bij voldoende interesse, zullen we contact opnemen met het initiatief en kijken of een aansluiting ook mogelijk is.

Hoe kan ik weten hoeveel % van mijn aankoop werd doorgestort aan het initiatief van mijn keuze?

Op onze webshop vermelden wij hoeveel % van uw aankoop naar het initiatief van uw keuze zal gaan. Dit bedrag wordt berekend op de totale aankoopwaarde van uw online bestelling, exclusief BTW en exclusief verzendkosten. In sommige gevallen kan dit variëren, aangezien sommige webshops op bepaalde productgroepen meer of minder wensen te schenken.

Nadat u de webshop hebt geactiveerd door op de groene knop te klikken, kunt u telkens optioneel uw email adres achterlaten. Indien u dat doet, dan zullen we u per mail informeren over hoeveel % van uw aankoop exact wordt doorgestort naar het initiatief van uw keuze.

Ik ben vergeten om via jullie naar mijn favoriete webshops te surfen. Kunnen jullie alsnog schenken aan een initiatief?

Helaas, dat is niet mogelijk. U dient vóór uw aankoop de webshop te activeren via onze website. Indien u dit vergeten bent, geldt de overeenkomst die wij hebben met de deelnemende webshops niet. En bijgevolg kan er dan ook geen percentage van uw aankoop gestort worden aan het initiatief van uw keuze.

Heb ik bepaalde software nodig?

Neen, enkel een webbrowser volstaat. U hebt geen specifieke software nodig om gebruik te kunnen maken van Every Click Is Magic.

Ik heb een andere vraag. Kan in contact opnemen?

Uiteraard! U kunt ons contacteren via mail op info@everyclickismagic.be of per post op Verenigde Natiestraat 6, 9320 Aalst.

Every Click Is Magic
4P Media BVBA
Verenigde Natiestraat 6
9320 Aalst

BE0644461664