Bedankt om voor The Ocean Cleanup te kiezen

The Ocean Cleanup

Wat is Ocean Cleanup?

The Ocean Cleanup is een organisatie die bestaat uit meer dan 80 ingenieurs, onderzoekers en wetenschappers die zich samen dagelijks inzetten om de oceanen plasticvrij te maken.

Hoe help jij The Ocean Cleanup via Every Click Is Magic?

Met de ingezamelde fondsen via Every Click Is Magic gaat The Ocean Cleanup met een speciaal ontworpen barrière van ongeveer 60 meter lang gebruik maken van de stroming op zee om zo drijvend plastic te verzamelen en op die manier de verschillende oceanen volledig plastic vrij te krijgen.

Every Click Is Magic! Ook voor The Ocean Cleanup.

Al €67.1 ingezameld

Steun The Ocean Cleanup via onze herinneringsbalk

Download onze gratis herinneringsbalk. Hij verwittigt je automatisch zodra je een deelnemende webshop bezoekt en vervolgens kan je met één klik de magie activeren voor The Ocean Cleanup!

...of gewoon via onze website hieronder:

Hieronder vind je alle 291 deelnemende webshops die deelnemen aan Every Click Is Magic. Klik op de knop hieronder om de magie te activeren. Vervolgens sturen wij je door naar deze webshop, waar je je aankoop kan plaatsen zoals je dat gewend ben. Het enige verschil? Voor elke aankoop die je na het activeren van de magie plaatst, doneert Every Click Is Magic een percentage aan The Ocean Cleanup. Hoeveel The Ocean Cleanup ontvangt, kom je hieronder te weten. Opgelet: voor elke nieuwe aankoop bij deze webshop dien je de magie opnieuw te activeren.

€67.1
Het totaalbedrag dat voor dit initiatief reeds werd gedoneerd door Every Click Is Magic gebruikers
23
Het totaal aantal keer dat The Ocean Cleanup een donatie kreeg van Every Click Is Magic gebruikers.