Bedankt om voor Natuurpunt te kiezen

Natuurpunt

Wat is Natuurpunt?

Met meer dan 110.000 leden probeert deze onafhankelijke vrijwilligersvereniging kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen te beschermen.

Hoe help jij Natuurpunt via Every Click is Magic?

Met de ingezamelde fondsen via Every Click Is Magic gaat Natuurpunt natuurgebieden aankopen, beheren en openstellen. Maar dankzij Natuurpunt krijgt iedereen ook de kans om te genieten van de natuur dankzij de vele wandelpaden, zitbanken en speelbossen. Daarnaast levert Natuurpunt ook de wetenschappelijke basis voor het natuurbeleid van de overheid.

Every Click Is Magic! Ook voor Natuurpunt.

Al €115.67 ingezameld

Steun Natuurpunt via onze herinneringsbalk

Download onze gratis herinneringsbalk. Hij verwittigt je automatisch zodra je een deelnemende webshop bezoekt en vervolgens kan je met één klik de magie activeren voor Natuurpunt!

...of gewoon via onze website hieronder:

Hieronder vind je alle 291 deelnemende webshops die deelnemen aan Every Click Is Magic. Klik op de knop hieronder om de magie te activeren. Vervolgens sturen wij je door naar deze webshop, waar je je aankoop kan plaatsen zoals je dat gewend ben. Het enige verschil? Voor elke aankoop die je na het activeren van de magie plaatst, doneert Every Click Is Magic een percentage aan Natuurpunt. Hoeveel Natuurpunt ontvangt, kom je hieronder te weten. Opgelet: voor elke nieuwe aankoop bij deze webshop dien je de magie opnieuw te activeren.

€115.67
Het totaalbedrag dat voor dit initiatief reeds werd gedoneerd door Every Click Is Magic gebruikers
50
Het totaal aantal keer dat Natuurpunt een donatie kreeg van Every Click Is Magic gebruikers.